3 voorproefjes van ‘De Bilderberg’

03-02-2017

Vrijdag 3 en zaterdag 4 februari vindt de jaarlijkse Bilderbergconferentie plaats van VNO-NCW. Veerkracht is het thema dit jaar. En dat zullen we nodig hebben, als we de essays uit de Bilderbergpublicatie moeten geloven…

 

Lukt het ons om onszelf los te scheuren van het actuele en onszelf te focussen op het urgente? Overwinnen we de negatieve spiraal van het gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen? Of zullen we het laten gebeuren dat we als soort verdwijnen van deze planeet?

In de Bilderbergpublicatie Veerkracht stellen mensen als Thomas Rau (architect), Marieke van Schijndel (museumdirecteur) en Hans van der Loo (duurzaamheidsadviseur) harde en confronterende vragen, zo blijkt uit onderstaande passages. Genoeg om over te discussiëren dus door ondernemers als Wim van der Leegte (VDL Groep), Vivienne van Eijkelenborg (Difrax) en vele anderen.

 

Zou u de complete Bilderbergpublicatie willen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Danny van der Ven: ven@vnoncw-mkb.nl. Let op: er is slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Delen van de publicatie zijn ook gepubliceerd op onze website.

 

Thomas Rau, oprichter RAU Architecten en Turntoo

‘Zodra de urgente dingen actueel worden, zijn we te laat’

Lees verder

Foto: Jeroen Poortvliet

Marieke van Schijndel, directeur van Museum Catharijneconvent

‘Laag vertrouwen in eigen kunnen zorgt voor angst en doemdenken’

Lees verder

Foto: Jeroen Poortvliet

Hans van der Loo, oud-Shell-vertegenwoordiger en duurzaamheidsadviseur

‘Waarheid mag niet verdoezeld worden door nep-nieuws’

Lees verder

Foto: Jeroen Poortvliet