Projecten

eHerkenning

Ondernemers zullen steeds vaker eHerkenning van minimaal niveau 3 nodig hebben om zich online te kunnen identificeren bij de overheid. Daarom starten ondernemingsorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland dit najaar een voorlichtingscampagne voor ondernemers.

 Watt je moet weten - Informatieplicht Energiebesparing

Dit jaar gaat de Informatieplicht Energiebesparing in. De WATTjemoetweten.nl campagne van VNO-NCW en MKB-Nederland informeert ondernemers hierover en ondersteunt ze.

Nederland is ondernemender dan ooit en behoort op veel gebieden tot de absolute wereldtop. Dat is echter geen reden om achterover te leunen. Nederland kan en moet de ambitie hebben om het meest welvarende land ter wereld te worden. Start-ups zijn onmisbaar in het realiseren van deze ambitie.

MKB Toegankelijk

Mensen met een beperking hebben niet altijd goede toegang tot winkels en horecagelegenheden. VNO-NCW en MKB-Nederland zetten zich met het programma MKB Toegankelijk in om de toegankelijkheid van mkb-bedrijven te verbeteren. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten; voor ondernemers liggen hier ook veel kansen.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is uitermate belangrijk voor bedrijven in de (chemische) industrie. Een bedrijf wil veiligheid goed op orde hebben. Niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor omwonenden en voor het milieu.