Activiteitenagenda

2509
Op de SDG Action Day op 25 september a.s. kun je werken aan de Sustainable Development Goals (SDGs). Bijvoorbeeld tijdens de sessie ‘SDGs en de bedrijfspraktijk: van bewustwording naar impact’ georganiseerd door VNO-NCW, MKB Nederland, DSGC en Global Compact Nederland. Deze sessie biedt praktische handvatten en tools voor ondernemers die direct met de SDGs aan de slag willen.
2809
Op vrijdagmiddag 28 september organiseren RVO.nl, NL International Business en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een voorlichtingssessie voor het Nederlandse bedrijfsleven over het wederopbouwprogramma van Sint Maarten

0110
Maandag 1 oktober 2018, Den Haag; met bedrijven uit de uit de (agro)food, Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en voedingsmiddelenindustrie

0310
Op 3 oktober a.s. organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland, RVO, Evofenedex, NBCC en de Rijksoverheid samen met een groot aantal partners de eerste bijeenkomst 'Brexit buddies'. Deze bijeenkomst vindt plaats op het Nationaal Export Event in Den Bosch. Tijdens deze bijeenkomst heeft u ook de kans om in groepjes en een-op-een in gesprek te gaan met diverse Brexit experts en bedrijven.

0410
Donderdagmiddag 4 oktober, Den Haag. Het DTC is er voor alle bedrijven van groot tot klein die niet tot de vitale infrastructuur behoren om hen te helpen om digitaal veiliger te worden.

0910
Georganiseerd door Stibbe samen met VNO-NCW, Aan de slag met de Omgevingswet en de Provincie Limburg op dinsdag 9 oktober 2018 bij Stibbe te Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd.

2511
met minister-president Rutte en de ministers Bruins, Schouten, Ruiz-Maduro (Aruba) en Martina (Curaçao); VNO-NCW-voorzitter De Boer is zakelijk missieleider. Aanmelden is mogelijk t/m 24 september.

0612
Save the date! Donderdag 6 december 2018, Den Haag