Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contacformulier. 

MENA Trade Dinner
2801
Dinsdag 28 januari 2020, Den Haag. Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn de Nederlandse ambassadeurs in Arabische landen en de Arabische ambassadeurs in Nederland voor dit diner uitgenodigd. Verder zullen er vertegenwoordigers van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken zijn en er zal uitgebreid gelegenheid worden geboden om te netwerken.
bedrijvenmiddag ambassadeursconferentie 2020
2901
Woensdag 29 januari 2020, Den Haag. Ondernemers die activiteiten in het buitenland willen starten of uitbreiden, kunnen in gesprek met de ambassadeurs van een groot aantal landen.

0302
Wilt u zakendoen in Israël en/of de Palestijnse Gebieden, samenwerken met kennisinstellingen, of heeft u al jaren een zakelijke relatie met lokale partners en blijft u graag met hen in contact? En heeft u in het bijzonder zakelijke ambities in Israël op het gebied van HTSM of circulaire innovaties, of in de Palestijnse Gebieden binnen de landbouw- of ICT-sector? Ga dan van 3 tot en met 6 februari mee met deze missie onder leiding van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Aanmelden kan tot en met 15 december.

1102
Dinsdag 11 februari, Den Haag. Is er bij uw bedrijf al sprake van een integrale samenhang tussen de Sustainable Development Goals en Internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen?

0803
zondag 8 maart-vrijdag 13 maart 2020; met ministers Kaag, Van Nieuwenhuizen en Bruins; Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk missieleider.