Activiteitenagenda

2304
Is uw bedrijf op zoek naar een nieuwe regionale hub in ASEAN? Opereert uw bedrijf in de logistieke sector, maakindustrie of business services? Kom dan op maandag 23 april naar het seminar ISKANDAR MALAYSIA: THE NEXT REGIONAL HUB IN ASEAN bij VNO-NCW in Den Haag. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in deze regio, ontmoet de Maleisische autoriteiten en bedrijven die al actief zijn in Iskander.
2604
Bent u geïnteresseerd in werken in multidisciplinaire teams aan de wateropgaven in de steden Chennai, Khulna en Semarang? Dan is het programma ‘Water as Leverage for Resilient Cities Asia’ wellicht wat voor u. Donderdag 26 april organiseren VNO-NCW/NLinBusiness en RVO een voorlichtingsbijeenkomst, waar we het programma graag toelichten en u in de gelegenheid bent tot het stellen van vragen.

2205
Zakendoen in India? Ga dan mee op handelsmissie India: 22 t/m 25 mei, met premier Rutte en ministers Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit), Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport).

2905
Kom op 29 mei naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in het Planetarium in Amsterdam over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

0106
Op vrijdag 1 juni 2018 vanaf ca. 13.30 uur in de Malietoren te Den Haag. De conferentie wordt georganiseerd door VNO-NCW en Netbeheer Nederland en is bedoeld voor voor beleidsmakers van gemeenten, provincies en rijksoverheid en strategen van bedrijven, politieke partijen en natuur- en milieuorganisaties die een rol kunnen spelen in de toepassing van groene waterstof.

0506
Kom op 5 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Roermond over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

0706
Kom op 7 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Apeldoorn over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

1206
Kom op 12 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Oranjewoud (bij Heerenveen) over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.

1406
Kom op 14 juni naar de 'HulpbijBrexit on tour'-bijeenkomst in Hoeven over de Brexit voor ondernemers. Meld u nu aan, want vol = vol (en dat gaat snel). De bijeenkomst is een initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid.