Activiteitenagenda

2601
2018 wordt een cruciaal jaar voor ondernemers als het gaat om de Brexit. 'Hope for the best, prepare for the worst', is daarbij ons motto. Daarom vindt het Brexit-bedrijfsleven seminar van VNO-NCW, MKB-Nederland, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat plaats op vrijdagmiddag 26 januari 2018 in de Malietoren. U kunt zich overigens niet meer aanmelden voor de bijeenkomst. Deze is geheel en al volgeboekt. Wij verkennen momenteel of aanvullende bijeenkomsten wenselijk zijn.
3001
Middle East and North Africa Trade Dinner in Den Haag, georganiseerd door De Netherlands Middle East en North Africa Business Councils i.s.m. Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW en MKB-Nederland

3101
In de Van Nelle Fabriek te Rotterdam zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Aanmelden kan tot 18 januari 2018.

0402
met minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), 4 tot en met 9 februari 2018; steden: Hanoi, Ho Chi Minh City en Kuala Lumpur. Aanmelden kan tot en met dinsdag 2 januari 2018.