Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

2709
Wil je als ondernemer het verschil maken door je in te zetten voor grote maatschappelijke vraagstukken, zoals ongelij
2909
Vanaf april wordt de Wet Toekomst Pensioenen behandeld in de Tweede Kamer. Met de tweedaagse opleiding Wet Toekomst Pensioenen & Governance van SPO Pensioenopleiders, maakt u kennis met het nieuwe pensioencontract. De opleiding is exclusief toegankelijk voor deelnemers/cursisten werkzaam bij de leden van VNO-NCW en MKB-Nederland.

1210
Het Minisymposium Stoffen wordt 2 x per jaar georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen met VNO-NCW, Koninklijke VNCI en WECF.

0311
Vanaf april wordt de Wet Toekomst Pensioenen behandeld in de Tweede Kamer. Met de tweedaagse opleiding Wet Toekomst Pensioenen & Governance maakt u kennis met het nieuwe pensioencontract. Deze opleiding organiseren we in samenwerking met pensioenopleider SPO. De opleiding is exclusief toegankelijk voor deelnemers/cursisten werkzaam bij de leden van VNO-NCW en MKB-Nederland.