Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contacformulier. 

1112
Woensdag 11 december bij de Reehorst te Ede. Meld u snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen.
1912
Op donderdag 19 december 2019 vindt de jaarlijkse Eindejaarsborrel van VNO-NCW en MKB-Nederland plaats.

1301
Bent u een innovatieve mkb’er of start-up met interesse in de Belgische markt? En werkt u aan technieken of initiatieven die bijdragen aan slimme en schone mobiliteit van personen en goederen? Ga dan van 13 tot en met 15 januari 2020 mee met de mkb-handelsmissie naar België met minister Kaag en voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhof. Van 13 tot en met 15 januari 2020.

0302
Wilt u zakendoen in Israël en/of de Palestijnse Gebieden, samenwerken met kennisinstellingen, of heeft u al jaren een zakelijke relatie met lokale partners en blijft u graag met hen in contact? En heeft u in het bijzonder zakelijke ambities in Israël op het gebied van HTSM of circulaire innovaties, of in de Palestijnse Gebieden binnen de landbouw- of ICT-sector? Ga dan van 3 tot en met 6 februari mee met deze missie onder leiding van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Aanmelden kan tot en met 15 december.