Geen toegang

2408
Vrijdag 24 augustus 2018 van 10:00 tot 12:00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Schakel te Nijkerk
2908
Bezield leiderschap: Hoe kunnen we de Sustainable Development Goals dichterbij brengen? Dat is het thema van het Christelijk-Sociaal Congres 2018 dat op woensdag 29 en donderdag 30 augustus wordt gehouden bij de Zonheuvel te Doorn. Hierbij volgt het programma van woensdag 29 augustus. Het belooft weer een inspirerend congres te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

3008
Bezield leiderschap: Hoe kunnen we de Sustainable Development Goals dichterbij brengen? Dat is het thema van het Christelijk-Sociaal Congres 2018 dat op woensdag 29 en donderdag 30 augustus wordt gehouden bij de Zonheuvel te Doorn. Hierbij volgt het programma van donderdag 30 augustus. Het belooft weer een inspirerend congres te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

1009
De industrie bevindt zich in het hart van deze transities, zoals de klimaat- en energieomslag, technologische transitie en de weg naar de circulaire economie. Verschillende vragen in het teken van deze transitie staan centraal op de derde Dag van de Industrie op maandag 10 september 2018 van 14.00 tot 17.00 uur. Meld u aan en ontdek de kracht van de Nederlandse industrie!

2009
Op 20 september a.s. blijft niets bij het oude en staat alles in het teken van nieuw. Op de Inspiratiedag van en UWV in samenwerking met VNO-NCW Brabant Zeeland maakt u kennis met nieuwe denkroutes en ontmoet u nieuwe mensen. Internationaal trendwatcher en futurist Tony Bosma brengt u in een multimediale lezing helemaal op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen met betrekking tot de toekomst van werk en de invloed van robotisering. Kortom, meld u aan en laat u verrassen.

2509
Op de SDG Action Day kun je werken aan de Sustainable Development Goals (SDGs). Bijvoorbeeld tijdens de sessie ‘SDGs en de bedrijfspraktijk: van bewustwording naar impact’ georganiseerd door VNO-NCW, MKB Nederland, DSGC en Global Compact Nederland. Deze sessie biedt praktische handvatten en tools voor ondernemers die direct met de SDGs aan de slag willen.