Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

Rotterdam
1406
Maandag 14 juni tot en met donderdag 24 juni. Organisatie: Europe Enterprise Network, FME, VNG i.o.v. de ministeries van BZK en BuZa. Wilt u bijdragen aan het doel van Europese steden om klimaatneutraal te worden in 2030 en daarbij zakelijke kansen benutten?
haven van Hai Phong, Vietnam
1706
Donderdag 17 juni. Organisatie: PUM. Deelname vanuit Nederland gebeurt online, deelnemers in Vietnam verzamelen zich in de Hai Phong City Convention Hall.

2206
Bent u actief op het gebied van HealthTech, Smart Logistics of Fintech en wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan van 22 juni tot en met 25 juni deel aan de virtuele techmissie naar Zuid-Afrika.

2206
Dinsdag 22 juni. Derde in een reeks van vijf webinars

2206
22 en 23 juni. Organisatie: Holland House Colombia met ondersteuning van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO, de Nederlandse ambassade in Colombia en NLinBusiness

2506
vrijdag 25 juni. Sessie over publieke aanbestedingen in opkomende markten en ontwikkelingslanden met RVO

2906
Dinsdag 29 juni. In samenwerking met Werk&Mantelzorg en de ministeries van VWS en SZW

3006
Woensdag 30 juni. Vierde in een reeks van vijf webinars

0707
In deze interactieve, online Masterclass van MalieAcademy neemt Ivan Pouwels je mee in de ontwikkelingen van verenigingen pre-, tijdens en post-Covid.

0807
Donderdag 8 juli. Laatste in een reeks van vijf webinars