Activiteitenagenda

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

2309
Gezamenlijke webinar van VNO‑NCW, MKB‑Nederland en de ACM op woensdag 23 september.
2409
Op 24 september organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met VNO-NCW / MKB-Nederland, de RVO en ondersteund door de MENA Business Council een webinar om het Nederlands bedrijfsleven te informeren over de ontwikkelingen omtrent de wederopbouw van Beiroet.

2409
Cybersecurity-webinar voor ondernemers van MKB-Nederland i.s.m. Nationale-Nederlanden op donderdag 24 september

2409
Van 24 september (voor die datum is intussen meer informatie bekend) tot en met 10 maart. De Nederlandse samenleving verandert snel. Voortschrijdende digitalisering en (disruptieve) technologische innovaties bieden oplossingen voor tal van vraagstukken, maar dragen ook bedreigingen in zich.

2409
Neem deel aan een virtuele handelsmissie naar Antwerpen (stad én regio) op 24 en 25 september; de handelsmissie speelt in op de kansen op het gebied van mobiliteit.

2509
Vrijdag 25 september 2020; organisatie: PHB (Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen) / SADC (Schiphol Area Development Company)

2509
vrijdag 25 september - Decade of Transformation

0510
Week 41, start maandag 5 oktober. Ideeën/wensen zijn welkom!

0810
Donderdag 8 oktober; organisatie: VNO-NCW, RIjksdienst voor Ondernemend Nederland, Netherlands-African Business Council

1311
Als besturen een vak is, is bestuurder zijn in een branchevereniging een vak apart. De MalieAcademy biedt daarom de eendaagse masterclass: Word een goede branchebestuurder, inleiding besturen bij een branchevereniging. Wegens succes is er een extra dag op 13 november.