ECHO nr. 115: Op 5 oktober 2021 hebben de Filippijnen het vrijwaringsonderzoek naar de invoer van voorgelakt gegalvaniseerd ijzer en voorgelakt aluminiumzink, én die naar de invoer van gegalvaniseerde ijzeren platen, banden en strips uit de EU beëindigd

19-10-2021

Op 5 oktober 2021 hebben de Filippijnen het vrijwaringsonderzoek naar de invoer van voorgelakt gegalvaniseerd ijzer en voorgelakt aluminiumzink uit de EU beëindigd.

 

Betrokken EU-landen: Erga Omnes

 

Tariefcodes: 721070 721090 721240

 

Opmerkingen: De kennisgeving van beëindiging is ter referentie bijgevoegd. (bijlage 1)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 5 oktober 2021 hebben de Filippijnen het vrijwaringsonderzoek naar de invoer van gegalvaniseerde ijzeren platen, banden en strips uit de EU beëindigd.

 

Betrokken EU-landen: Erga Omnes

 

Tariefcodes: 721041 721049 721230

 

Opmerkingen: De kennisgeving van beëindiging is ter referentie bijgevoegd. (bijlage 2)

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Lees meer over

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.