Webinar over zakendoen in Turkije

31-08-2020

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW, de stichting voor internationaal ondernemen NLinBusiness en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren op 17 september het webinar 'Zakendoen in Turkije'. Doet u zaken in Turkije of bent u dit van plan? Of heeft u juist al de nodige ervaring op de Turkse markt en wilt u uw ervaringen delen met collega-ondernemers en beleidsmakers? Dan is dit webinar iets voor u.

 

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere de gevolgen die het coronavirus tot nu toe heeft voor zakendoen in Turkije, welke ontwikkelingen en uitdagingen er zijn in de Turkse markt, welke mogelijkheden er liggen voor ondernemers op de Turkse markt, en op welke ondersteuning Nederlandse bedrijven kunnen rekenen. Ervaren ondernemers en experts delen waardevolle informatie en tips.

 

Stand van zaken

De handel tussen Nederland en Turkije is vorig jaar gestegen. De gunstige geografische ligging en de enorme afzetmarkt van ruim tachtig miljoen inwoners biedt diverse mogelijkheden. De Turkse economie ontwikkelt zich naar een kenniseconomie met midden- en hoogtechnologische producten en diensten. In veel sectoren zijn kansen te vinden, zoals groene en slimme steden, circulair textiel, duurzame en hernieuwbare energie, land- en tuinbouw en water.

 

Coronapandemie in Turkije

Ook Turkije lijdt economisch onder de coronapandemie. Dit webinar gaat in op de gevolgen hiervan voor ondernemers en de ontwikkelingen op dit gebied, en op de uitdagingen die Nederlandse ondernemers ervaren in het zakendoen met Turkije en de mogelijkheden die zij zien.

 

Leiding

Dit interactieve webinar wordt geleid door Fadime Örgü. Experts Hélène Rekkers, Shirley Rijnsdorp-Schijvens, Caspar van Haaften en Wieger Wagenaar leiden de onderwerpen in en discussiëren mee over de vragen en onderwerpen die deelnemers aandragen. Specifieke vragen die u tijdens het webinar wilt bespreken kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

 

Datum

Donderdag 17 september van 10.30 uur tot 11.30 uur.

 

Kosten

Gratis.

 

Locatie

Online.

 

Programma

Het programma is als volgt:

- update Turkse economie, COVID-19

- vragen & antwoorden en expertpanel

- kansen voor Nederlandse ondernemers: vragen & antwoorden en expertpanel

- issues zakendoen

- vragen & antwoorden en expertpanel

- ondersteuning vanuit Nederland en Turkije

- next steps.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 14 september via deze link.