Webinar over zakendoen in Marokko

31-08-2020

Voor Nederlandse ondernemers met interesse in of ervaring met zakendoen in Marokko is er op donderdag 8 oktober het webinar 'Zakendoen in Marokko'. Bent u benieuwd welke ontwikkelingen en economische mogelijkheden er zijn? En wilt u weten welke gevolgen het coronavirus toe nu toe heeft voor het zakendoen in Marokko? Meld u dan aan voor dit webinar.

 

Ondernemers en experts

Het webinar biedt informatie over ondernemen in Marokko, inspiratie en netwerkcontacten. Tijdens het webinar delen ervaren ondernemers en experts uit ons publiek-private netwerk waardevolle informatie en tips. RVO en ondernemingsorganisatie VNO-NCW organiseren dit webinar vanuit de taskforce Handelsbevordering Nederland-Afrika, samen met de Netherlands-African Business Council (NABC).

 

Mogelijkheden

Marokko is een interessant handelsland met een stabiele economie en een grote afzetmarkt. Het is de zesde economie van Afrika en heeft ruim 36 miljoen inwoners. Marokko heeft bovendien een gunstige ligging ten opzichte van Europa en een directe verbondenheid met de rest van Afrika. Voor Nederlandse bedrijven zijn er onder andere kansen in duurzame energie, water en de agro- en voedselketen. De Marokkaanse overheid investeert in deze sectoren, wat mogelijkheden voor ondernemers biedt.

 

Corona

Marokko heeft ook te maken met de coronapandemie. Dit heeft grote economische gevolgen en zorgt voor nieuwe uitdagingen, maar ook nieuwe mogelijkheden.

 

Datum

Donderdag 8 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur.

 

Kosten

Gratis.

 

Plaats

Online.

 

Programma

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

- mogelijkheden op de Marokkaanse markt

- gevolgen en ontwikkelingen rondom de coronapandemie in Marokko

- trends

- ondersteuning voor Nederlandse ondernemers

- tips voor zakendoen in Marokko.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot maandag 5 oktober via deze link. Er is een maximumaantal beschikbare plaatsen.