Vacatures bij onze partners

Ook onze partners ICC Nederland, NLinBusiness, PUM, DECP, Jong Management en MKB Servicedesk zijn regelmatig op zoek naar collega's.
Houd deze pagina in de gaten als je interesse hebt.

 

logo ICC


ICC Nederland is onderdeel van ICC The world business organization, de grootste ondernemersorganisatie ter wereld. Samen met 90 andere landenkantoren en ons hoofdkantoor in Parijs zetten we ons in voor onze leden, zo'n 43 miljoen ondernemingen van uiteenlopend formaat, voor een goed klimaat voor internationale handel en investeringen.

Zie: Vacatures ICC Nederland

logo NLinBusiness


NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland en is een snelgroeiende start-up.
We zijn er speciaal voor het Nederlandse mkb en helpen ondernemers om succesvol te worden in het buitenland, bijvoorbeeld door hen beter te begeleiden voor en ná een handelsmissie. Bekijk deze NLinBusiness-video over hoe een handelsmissie in zijn werk gaat.

Zie: Vacatures - NLinBusiness

logo PUM


PUM Netherlands senior experts is een vrijwilligersorganisatie die zich richt op duurzame ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Het is opgericht in 1978 door VNO-NCW. Ingrid Thijssen is voorzitter van PUM.
Wil je weten wat PUM precies doet? Bekijk dan dit filmpje.

Zie: Vacatures | PUM

logo DECP


The foundation Dutch Employers’ Cooperation Programme (DECP) is a public-private partnership established by Dutch employers and the Ministry of Foreign Affairs in 2005 with the aim of strengthening the position of business member organisations in developing countries. Watch this short video about what DECP does (ook in het Nederlands).

logo Jong Management


Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Jong Management is gelieerd aan VNO-NCW.
Zie: Vacatures Jong Management

logo MKB Servicedesk


MKB Servicedesk is in 2004 ontstaan vanuit de vraag van ondernemers. MKB-Nederland is aandeelhouder.
Zie: Werken bij MKB servicedesk | Van Spaendonck

Terug naar de vacatures van VNO-NCW en MKB-Nederland.