Verken AI-kansen tijdens European AI Village Parijs

10-02-2020

Bent u actief op het gebied van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, AI) met toepassingen voor industrie en dienstverlening en wilt u uw kansen op de Franse en de Europese markt versterken? Ga dan naar de eerste Europese AI Village op de Global Industrie Fair in Parijs van 31 maart tot en met 3 april. In samenwerking met de Nederlandse AI-Coalitie heeft Nederland daar een landenpaviljoen, net als andere Europese landen zoals Duitsland, Finland, Frankrijk en ook Europese regio's.

 

European AI Village

Voor het eerst vindt een European AI Village als onderdeel van de industriebeurs Global Industrie plaats. De European AI Village beslaat zo'n 1000 vierkante meter, waar naar verwachting zo'n honderd bedrijven (grootbedrijf, midden- en kleinbedrijf (mkb), startup en scale-up) uit verschillende Europese landen en diverse sectoren aanwezig zullen zijn. De AI Village is dan ook een Europese beurs die werkt als marktplaats, waar vraag en aanbod elkaar vinden op het gebied van AI-toepassingen voor industrie en dienstverlening.

 

Nationaal Paviljoen

Op het landenpaviljoen is er een speciaal gebied waar deelnemende bedrijven zichzelf kunnen presenteren en ook startups kunnen pitchen. Andere landen met een paviljoen zijn onder andere Duitsland, Finland en Frankrijk. Daarnaast nemen Europese regio's met een paviljoen deel.

 

In oktober lanceerde het kabinet het Strategisch actieplan Artificiële intelligentie, waarin Frankrijk en Duitsland zijn opgenomen als een van belangrijkste prioriteitslanden voor Europese samenwerking. Deelname aan de European AI Village biedt dan ook een uitgelezen kans om partnerschappen met Franse en Duitse bedrijven te aan te gaan of verstevigen.

 

Datum

Van 31 maart tot en met 3 april.

 

Plaats

Parc des Expositions de Villepinte, Paris Nord Villepinte, Parijs.

 

Programma

U vindt het programma op deze pagina.

 

Kosten

U kunt kiezen uit drie pakketten. Klik op deze pagina op 'Sponsorpakket' om deze pakketten te bekijken. Daar staat ook informatie over een missievoucher waarmee mkb-deelnemers in aanmerking kunnen komen voor een financiële tegemoetkoming van de kosten.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 27 februari per e-mail info@transformdigital of via het aanmeldknop.

 

Voor meer informatie kun u ook terecht op www.rvo.nl/actueel.