UWV Inspiratiedag in Amsterdam: anders kijken naar personeel

13-01-2020

Uitkeringsinstantie UWV organiseert op 13 februari een UWV Inspiratiedag in Theater de Meervaart in Amsterdam. Deze dag wordt speciaal voor werkgevers georganiseerd en staat volledig in het teken van 'anders kijken, anders doen'. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het namelijk steeds lastiger om het juiste personeel te vinden. Dit vraagt om een andere aanpak.

 

Laat u inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. Tijdens de bijenkomst komt u op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door u gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen, maakt u op een andere wijze kennis met potentiële kandidaten en hun talenten.

 

Programma

Een van de sprekers is corporate antropoloog Danielle Braun. Met haar 'Aandacht is het nieuwe goud. Zien we elkaar wel echt?' geeft zij een uitdagende, flitsende, humorvolle, inhoudelijke én emotionele kijk op organisaties, op het leven en op hoe we met elkaar omgaan. Professor Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van onder andere De Wereld Draait Door, sluit de dag af met een inspirerende lezing waarin hij op een enthousiaste manier uitlegt hoe het brein werkt en hoe verandering en uitdagingen een brein in conditie houden.

 

Datum

Maandag 13 februari.

 

Plaats

Theater de Meervaart, Amsterdam.

 

Programma

11.45 - 12.15 uur        inloop & lunch

12.15 - 13.00 uur        interactieve sessie met Daniëlle Braun

13.15 - 15.00 uur        ontmoet nieuwe talenten

15.15 - 16.00 uur        interactief seminar Erik Scherder

16.00 uur                     borrel

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier.

Lees meer over