Seminar over zakendoen met Palestina

07-06-2018

De Netherlands-Middle East and North Africa Business Council en de Palestijnse missie in Nederland organiseren op 28 juni een seminar over zakendoen met Palestina, de Business and Investment Opportunities in Palestine. Daarvoor komen vertegenwoordigers van de Palestinian Investment Promotion Agency (PIPA), van het Palestijnse ministerie van Economische Zaken en van de Nederlands-Palestijnse Joint Business Council naar Nederland. Ook vertegenwoordigers van de Nederlandse private sector en het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn aanwezig.

 

Palestina ligt strategisch tussen Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De private sector spelt een belangrijke rol in ontwikkelngen. Nederlandse sectoren die kansen maken op de Palestijnse markt zijn landbouw, watermanagement, financiële dienstverlening, informatie- en communicatietechnologie, infrastructuur, vastgoed, energie, logistiek en transport en toerisme.

 

Datum

28 juni van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Plaats

Palestijnse missie in Nederland, Nieuwe Parklaan 23, 2597 LA Den Haag.

 

Aanmelden

Deelname is kosteloos, maar er is beperkt plaats. Meld u daarom tijdig, maar uiterlijk 24 juni, aan door het aanmeldformulier per e-mail te sturen aan Marian Reijnen.