Nationaal Export Event voor exporteurs

07-10-2019

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 6 november naar het Nationaal Export Event in Breda, het evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes. Naast een programma met interessante sprekers, kunt u ook uw exportkennis opfrissen door workshops of huiskamergesprekken volgen. Ook kunt u zich aanmelden voor een-op-eengesprekken met vertegenwoordigers van het Nederlandse buitenlandnetwerk.

 

Stand van zaken

Het dagprogramma bestaat uit workshops en huiskamergesprekken. Tijdens deze sessies gaat u in gesprek met experts over de exportmogelijkheden en de laatste stand van zaken in bijvoorbeeld China, Turkije, Marokko, Duitsland en de VS. Ook worden de mogelijkheden voor ondernemers besproken bij de Olympische en Paralympische Spelen Parijs in 2024 en de Expo in Dubai. Daarnaast is er aandacht voor het belang van deelname aan handelsmissies en welke uitdagingen er liggen op het gebied van duurzaamheidsdoelen van de VN. Tot slot komt de Brexit aan de orde.

 

Diplomatieke vertegenwoordigers

Ook dit jaar kunt u individuele gesprekken plannen met Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan honderd landen en specialisten van exportbrancheorganisatie Evofenedex, ING Bank, het Oranje Handelsmissiefonds en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De dag sluit af met een informele netwerkborrel om na te praten met collega-exporteurs en specialisten.

 

Datum

Woensdag 6 november van 9.30 uur (ontvangst) tot 18.30 uur (einde netwerkborrel).

 

Plaats

Breepark, Bavelseparklaan, Breda.

 

Programma

Bekijk het hele programma.

 

Kosten

Deelname is gratis.

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier.

 

Bekijk voor meer informatie de website van het Nationaal Export Event.