Laat u bijpraten tijdens evenement 'Partners in Energie-uitdagingen'

25-11-2019

Het ministerie van Economische Zaken organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie op 30 januari de vierde editie van het evenement Partners in Energie-uitdagingen. Ondernemers die werken aan duurzame warmte, energiebesparing of de opwekking van duurzame energie kunnen zich in één middag laten bijpraten over alle actuele ontwikkelingen.

 

Na deze middag bent u niet alleen op de hoogte van de uitwerking van het Klimaatakkoord, maar ook van mooie initiatieven van ondernemers die werken aan de energietransitie. Bovendien weet u wat de status is van de Informatieplicht energiebesparing én is uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en het duurzaam opwekken van energie weer up-to-date.

 

Deelsessies

Er zijn deze middag diverse plenaire bijdragen. Zo gaat voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels onder andere in op het Klimaatakkoord, de actualiteit en hoe duurzame warmte, energiebesparing en de opwekking van duurzame energie hieraan bijdragen. Ook krijgt u een update over de Informatieplicht energiebesparing.

 

Daarnaast zijn er interactieve deelsessies over onder andere duurzame warmte, aardgasvrij ondernemen, de opwekking en opslag van duurzame energie, energiebesparing en industriële symbiose. Deze deelsessies zijn in twee rondes.

 

Uitreiking EZK Energy Award

Ook wordt deze middag de EZK Energy Award Bedrijven 2019 feestelijk uitgereikt. Er zijn drie genomineerde bedrijven in de race voor deze prijs van 25.000 euro. Nieuw dit jaar is de EZK Energy Award Gemeenten 2019. Dit is een tweede eervolle award voor de gemeente die met het eigen maatschappelijk vastgoed positief opvalt bij de Informatieplicht energiebesparing.

 

Datum

Donderdag 30 januari van 12.00 uur tot 18.00 uur.

 

Plaats

Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, Barneveld.

 

Programma

Bekijk het volledige programma.

Bekijk de deelsessies.

 

Kosten

Deelname is gratis.

 

Aanmelden

U kunt u hier aanmelden.

 

Kijk voor meer informatie op EZK Energy Award 2019.