Kom naar dcypher symposium over ontwikkelingen in cybersecurity

11-11-2019

Het cybersecurityplatform dcypher organiseert op 3 december het dcypher symposium. Voor iedereen die geïnteresseerd is in of betrokken is bij onderzoek, ontwikkeling, innovatie of onderwijs op het gebied van cyberveiligheid. Er is veel te leren, te bespreken en uit te wisselen over cybersecurityonderzoek.

 

Netwerken

Het evenement is een ontmoetingsplaats voor cybersecuritydocenten en -studenten, voor voormalige, huidige en mogelijk toekomstige uitvoerders van onderzoeksprojecten naar cybersecurity, voor publieke en private onderzoekspartners, voor bedrijven die behoefte hebben aan cyberbeveiligingsprofessionals, voor potentiële gebruikers van onderzoekresultaten, voor beleidsmakers en voor ethische hackers. Netwerken is een essentieel onderdeel van dit symposium.

 

Ideeën delen

Deelnemers krijgen een indruk van de resultaten van nog lopende of onlangs afgeronde onderzoeksprojecten, zowel nationaal als internationaal. Zo worden bijvoorbeeld oplossingen aangedragen om hiaten tussen cybersecuritycurricula voor het hoger onderwijs en eisen van de arbeidsmarkt te overbruggen. Het delen van ideeën wordt aangemoedigd, bijvoorbeeld over hoe onderzoeksoutput in innovatieve oplossingen kan worden omgezet, hoe cybersecurity een sterk punt van onze infrastructuur kan worden en hoe doorstroom tussen hoger en academisch onderwijs in cyberbeveiliging kan worden verbeterd.

 

Datum

3 december van 09.15 uur tot 17.30 uur.

 

Programma

Bekijk hier het programma.

 

Plaats

Mediaplaza (Jaarbeursgebouw), Utrecht.

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier.