Kick-off MKB Toegankelijk met minister De Jonge van Welzijn

07-06-2018

Iedereen moet kunnen meedoen, dát is de ambitie van VNO-NCW en MKB-Nederland. De ondernemingsorganisaties hebben daarom het programma ‘MKB Toegankelijk’ gestart, om brancheorganisaties en ondernemers te stimuleren werk te maken van toegankelijkheid.

 

Inmiddels hebben de eerste brancheorganisaties een Actieplan Toegankelijkheid voor hun sector opgesteld. Deze zullen op 14 juni, tijdens de kick-off van het programma worden overhandigd aan minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. 

 

Sinds 6 juni is ook de splinternieuwe website www.mkbtoegankelijk.nl live. Hier meer informatie over toegankelijk ondernemen en het project. Neem gerust een kijkje!

 

VNO-NCW en MKB-Nederland nodigen brancheorganisaties in de retail en horeca uit zich aan te sluiten bij het programma MKB Toegankelijk. De ondernemingsorganisaties bieden ondersteuning aan branches die koploper willen zijn op het gebied van toegankelijkheid én hun leden willen helpen bij het creëren van commerciële kansen. Lees onze flyer voor meer informatie.

Lees meer over