Handelsmissie naar India focust op innovatie

15-07-2019

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 13 tot en met 18 oktober mee met de handelsmissie met een focus op innovatie naar New Delhi, Mumbai, Bangalore en Kochi. Met deze missie gaan minister Kaag (Buitenlandse Handel), minister Bruins (Medische Zorg), staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken), directeur-generaal Lapperre van Milieu van het ministerie van Infrastructuur en directeur-generaal Sonnema van het ministerie van Landbouw mee.


Nederland-India Technology Summit

De missie wordt georganiseerd rondom de Nederland-India Technology Summit op 15 en 16 oktober in New Delhi. Deze techniektop is een initiatief van de Indiase overheid, waar jaarlijks meer dan duizend Indiase bedrijven, organisaties en overheidsvertegenwoordigers bij zijn. Omdat Nederland al tien jaar een innovatiesamenwerking met India heeft, is het partnerland voor de vijfentwintigste jubileumeditie.

 

Landbouw, water en gezondheidszorg

Het thema van de Nederland-India Technology Summit is de verbinding tussen landbouw, water en gezondheidszorg; terreinen waarop India met grote uitdagingen kampt. Het land heeft dan ook interesse in Nederlandse expertise in deze sectoren. Het zoekt samenwerkingen om met innovatieve oplossingen de Indiase landbouw, water- en gezondheidszorgsector op een duurzame wijze te ontwikkelen.

 

Datum

Van 13 tot en met 18 oktober.

 

Plaats

New Delhi, Mumbai, Bangalore en Kochi (India).

 

Programma

Bekijk het volledige conceptprogramma van de missie.
Bekijk het conceptprogramma van het bezoek aan de Technology Summit.

Lees meer over de Technology Summit.

 

Kosten

Deelname kost 950 euro per organisatie. Deelname aan alleen de Technology Summit kost 475 euro per organisatie. Er is een beperkte deelname mogelijk en per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze missie kan tot en met vrijdag 2 augustus. Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.