Doe mee aan de Nederlandse Innovatiemonitor

29-04-2019

Hoe innovatief zijn Nederlandse bedrijven? Hoe gaan zij om met actuele thema's zoals de Brexit en de energietransitie? Om deze vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation de Nederlandse Innovatiemonitor uit, een van de meest grootschalige jaarlijkse onderzoeken naar het innovatievermogen van Nederlandse bedrijven.

 

Innovatiemonitor

In de Nederlandse Innovatiemonitor komt een breed scala aan innovatievormen aan bod. De vragen komen tot stand op basis van de laatste inzichten uit de wetenschappelijke managementliteratuur. Ook worden er verschillende controles uitgevoerd op de representativiteit van het onderzoek. Zo biedt de monitor al jaren een unieke blik op het Nederlandse innovatielandschap. Het onderzoek staat onder leiding van professor Henk Volberda, wetenschappelijk directeur van het Amsterdam Centre for Business Innovation.

 

Nederlandse Innovatieprijs

Alle deelnemers ontvangen een op maat geschreven managementrapportage die inzicht geeft in het innoverend vermogen van de eigen organisatie ten opzichte van het sectorgemiddelde. Bovendien maken alle deelnemers kans op de Nederlandse Innovatieprijs 2019. Deze prijs voor het meest innovatieve bedrijf van Nederland wordt uitgereikt in het AVROTROS-programma De Wereld van Morgen.

 

Geïnteresseerde bedrijven kunnen hier de Innovatiemonitor invullen.

Lees meer over