Dien programmavoorstel in voor Conferentie Nederland Digitaal 2020

09-12-2019

De Conferentie Nederland Digitaal van afgelopen maart krijgt een vervolg. Die vindt plaats in Groningen van 16 tot 19 maart. Tijdens deze conferentie worden aan de hand van de prioriteiten van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie 2.0 de resultaten getoond van een jaar digitalisering. Het doel van de conferentie is om te werken aan de opschaling van initiatieven, proeven en bewezen praktijken gericht op innovatie, ruimte voor talent, borging van veiligheid, digitale overheid en bescherming van publieke waarden.

 

Ondernemers vullen het programma

De conferentie bestaat uit drie onderdelen: de Digitaal Talent-dag, de internationale wetenschapsconferentie ICT.OPEN en de Nederland Digitaal-dag. Het programma wordt ingevuld door ondernemers, wetenschappers, onderwijskundigen en vertegenwoordigers van overheids- en maatschappelijke organisaties. Ook u kunt een voorstel voor het programma indienen. Het gaat vooral om interactieve deelsessies of spraakmakende demonstraties op de innovatiemarkt.

 

Voorstel indienen

Wie een voorstel wil indienen voor de Digitaal Talent-dag en de Nederland Digitaal-dag, kan terecht op de website Nederland Digitaal. Wilt u een bijdrage leveren aan de wetenschapsconferentie, ga dan naar de website van ICT.OPEN. Voorstellen indienen kan tot en met zondag 5 januari. Daarna worden alle inzendingen beoordeeld en wordt het programma vastgesteld.

Lees meer over