Prinsjesdagborrel

Dinsdag 17 september 2019 
15.30 – 17.30 uur
Internationaal Perscentrum
Nieuwspoort Lange Poten 10 – 2511 CL Den Haag

  

De uitnodiging die u ontvangen hebt voor de Prinsjesdagborrel is op persoonlijke titel.

 

Wegens bereiken van maximale capaciteit is de inschrijving gesloten. U kunt zich niet meer registreren. Voor vragen: prinsjesdagborrel@vnoncw-mkb.nl

 

In verband met de grote belangstelling voor dit evenement sluit de registratie zodra de maximale capaciteit voor dit event is bereikt.

 

Vanwege de strenge eisen die de veiligheidsdiensten stellen aan de capaciteit van het Perscentrum, is het niet mogelijk om een introducé mee te nemen naar de bijeenkomst.

 

Na registratie ontvangt u een toegangskaart op het door u opgegeven adres. U kunt deze begin september per post verwachten. Toegang tot de Prinsjesdagborrel wordt alleen verleend op vertoon van de toegangskaart. Het toegangsbewijs is op naam gesteld en hierdoor niet overdraagbaar.

  

AVG  

Tijdens de Prinsjesdagborrel zal door beeldmakers van de organisatoren voor eigen gebruik beeldmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen.

 

In het Internationaal perscentrum Nieuwspoort is het alleen in het restaurant niet toegestaan om beeldmateriaal te maken tijdens dit evenement. In alle overige ruimten is dat wel toegelaten.

 

Voor meer informatie omtrent uw privacy: https://www.vno-ncw.nl/privacystatement

 

Bereikbaarheid /parkeren

Op Prinsjesdag zijn in het centrum van Den Haag diverse straten afgesloten en garages beperkt bereikbaar. Mede hierdoor is het niet mogelijk om Perscentrum Nieuwspoort per auto of ander gemotoriseerd voertuig te bereiken.

 

Er wordt geadviseerd te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te reizen.

 

Indien u met de auto naar Den Haag centrum wilt komen, dan zijn onderstaande garages het meest geschikt en op korte loopafstand van Perscentrum Nieuwspoort. U kunt – op eigen kosten – parkeren in:

Q-park Malieveld

Q-park CS/New Babylon

Q-park Grote Markt

Q-park Muzenplein

 

De exacte locaties, bereikbaarheid en parkeertarieven treft u aan op: https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/den-haag

 

Een actueel overzicht van verkeersmaatregelen en bereikbaarheid in Den Haag op Prinsjesdag, treft u aan op:

 

https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/bereikbaarheid-binnenstad.htm

 

https://www.htm.nl

 

Organisatie / Contact

Voor vragen of nadere informatie, kunt u zich wenden tot prinsjesdagborrel@vnoncw-mkb.nl

 

Lees meer over