VNO-NCW-site krijgt Award voor beste nieuwsportal

31-03-2016

De pas vernieuwde website van VNO-NCW is in de prijzen gevallen. De jury van de Internet Advertising Competition (IAC) heeft de VNO-NCW-site uitgeroepen tot 'Best News Website' van 2016. Zowel ontwerpbureau Link Design als VNO-NCW zijn trots op deze internationale Award.

Vernieuwde website
VNO-NCW lanceerde medio december 2015 een compleet nieuwe website. De site was vanaf de grond af opnieuw opgebouwd en heeft als belangrijkste verbeterpunten: Meer beeld, meer verhalen en een betere groepering van nieuws, standpunten en activiteiten. Ook is de site volledig responsive (te lezen op alle apparaten: van mobiel tot pc).

Kracht website
De kracht van de website is dat alle informatie over belangenbehartiging voor werkgevers overzichtelijk wordt weergegeven en dat al het nieuws er te vinden is, inclusief een online magazine. Dat online magazine, Opinieblad Forum, won in 2014 al prestigieuze Lovie Awards voor de tabletapp. Ook kreeg het eerder dat jaar een eervolle vermelding bij de mondiale Webby Awards. Link Design is tevens verantwoordelijk voor het design en de vormgeving van de printedities en de digitale editoe van Forum, het opinieblad van VNO-NCW.

Over IAC Awards
De Internet Advertising Competition (IAC) Awards worden elk jaar uitgereikt voor de beste concepten en projecten in interactieve communicatie in 86 industrieën en dertien online formats.

Lees meer over