Nieuwe directeuren bij VNO-NCW en MKB-Nederland

27-03-2013

VNO-NCW en MKB-Nederland passen de gezamenlijke directie aan, nu de bureaus van beide ondernemingsorganisaties volledig zijn geïntegreerd. Leendert Jan-Visser is vanaf heden benoemd tot directeur Verenigingszaken van beide organisaties. Sigrid Verweij wordt directeur Communicatie vanaf 1 juni 2013.

Directeur Verenigingszaken
Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, wordt directeur Verenigingszaken van VNO-NCW en MKB-Nederland. Hij zal voor beide verenigingen verantwoordelijk zijn voor de ledencontacten en de coördinatie van het regionaal beleid. Zijn benoeming is per direct.
Leendert-Jan Visser blijft aan als directeur MKB-Nederland en blijft verantwoordelijk voor de Stichting Projecten en het Bureau Arbeidsvoorwaarden van MKB-Nederland.

Directeur Communicatie
Sigrid Verweij wordt per 1 juni directeur Communicatie. Zij gaat zich onder meer bezighouden met het vinden van en de communicatie met partners bij lobby-onderwerpen, de verdere vormgeving van het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen en de toepassing van nieuwe media.
Sigrid Verweij wordt verder verantwoordelijk voor de organisatie van de politieke contacten en de branche-specifieke lobby. Zij is nu bij VNO-NCW en MKB-Nederland verantwoordelijk voor het beleidsteam Regelgeving, Marktwerking en Consumentenbeleid.