Problemen met internationaal zakendoen door Covid-19? Meld het ons!

07-05-2020

Gesloten grenzen, problemen in de (toe)leveringsketen, belemmeringen van goederen- en persoonsverkeer, exportrestricties, tekort beschermingsmiddelen, arbeidsvoorwaarden en andere Covid-19 maatregelen zetten het internationaal zakendoen onder druk. Om tot de Internationale Actieagenda te komen is er vanuit veel sectoren input geleverd over de impact van Covid-19 op het internationaal zakendoen en de benodigde hulpmaatregelen.

 

We staan in direct contact met ministeries en de Europese Commissie om het internationaal opererende bedrijfsleven te ondersteunen en problemen te verhelpen. Graag ontvangen we directe en concrete input van bedrijven om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt. Dit gebeurt uiteraard via de lijnen waarop u ons al weet te bereiken, maar daarnaast willen we u vragen om ons via internationaal@vnoncw-mkb.nl blijvend op de hoogte te houden van huidige en nieuwe problemen die u ondervindt. Wij nemen deze graag mee in ons overleg met de overheid over de uitwerking van de Internationale Actieagenda.

Lees meer over

Nieuwsbrief Blik op Europa

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief 'Blik op Europa' met de standpunten van VNO-NCW en MKB-Nederland op actuele EU-dossiers.