Vacature Communicatie & marketing adviseur

VNO-NCW en MKB-Nederland komen op voor de belangen van ondernemers. De divisie Communicatie draagt bij aan de lobbydoelstellingen en de reputatie van het bedrijfsleven door o.a. woordvoering, communiceren over (belang van) ondernemers/bedrijfsleven voor de brede welvaart, ledencommunicatie en het publiceren van eigen content op de websites van VNO-NCW en MKB-Nederland, het platform www.ondernemen.nl en de eigen sociale media. Ook maakt de divisie verschillende nieuwsbrieven en is zeer actief als het gaat om contentmarketing via de sociale media. De divisie bestaat uit twee teams:  Woordvoering & Communicatie en Contentstrategie. De twee teams vallen onder de directeur Communicatie & Marketing en werken intensief samen

 

Functieomschrijving

Als communicatie- & marketingadviseur ben je binnen het team Woordvoering & Communicatie onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van campagnes van idee tot uitvoering. In samenwerking met collega’s en leveranciers ontwikkel je inspirerende content en events, en ben je betrokken bij de uitvoering daarvan. Daarnaast geef je communicatieadvies en houd je je bezig met de (verdere ontwikkeling van de) interne communicatie en het bewaken van de corporate huisstijl(en). Je bent hands on en hebt een vlotte pen. Je voert overleg met en adviseert andere divisies over timing, inhoud en toon van communicatie-uitingen. Je hebt een goed afgestemde politieke antenne en gevoel voor verhoudingen binnen de organisatie. Je zet beschikbare middelen effectief en efficiënt in.

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring binnen het mooie vakgebied van communicatie & marketing
  • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en bent diplomatiek en flexibel.
  • Ook beschik je over een praktische instelling, die je combineert met een grote dosis creativiteit en een hands on mentaliteit.
  • Je herkent je in de competenties verbindend, flexibel, zelfstandig en betrokken.
  • Je hebt in inzicht in relevante trends en ontwikkelingen op communicatiegebied en in verenigingsland en branches en weet daar proactief op in te springen.

Interesse?

Voor vragen en/of aanvullende informatie over deze boeiende rol kan je terecht bij Mieke Ansems, Directeur Communicatie & Marketing. Contactgegevens: ansems@vnoncw-mkb.nl.

Als je wil solliciteren, dan kan je jouw motivatie en recent CV sturen naar de afdeling Human Capital Support (HCS): hcs@vnoncw-mkb.nl. Graag zien we jouw reactie uiterlijk 15 april aanstaande tegemoet.

 

Meer vacatures
Bekijk meer vacatures bij VNO-NCW, MKB-Nederland of bij onze partners op onze vacature-overzichtspagina.

Lees meer over