Forum-app: digitaal leesplezier op de tablet

Let op: m.i.v. september 2016 is deze service gestaakt; er wordt geen nieuwe content meer toegevoegd.

 

Opinieblad Forum geeft al sinds 1995 achtergronden bij het nieuws. Want wat de effecten van politiek beleid zijn op ondernemerschap en werkgeverschap blijft vaak onderbelicht in traditionele media. Forum is dus interessant voor ondernemers, politici, beleidsmakers en media.

 

Forum verschijnt 40 keer per jaar: 10 keer in print en 30 keer als gratis tabletmagazine op iPad en Androidtoestellen. Ook de printedities worden in de app gratis beschikbaar gesteld. Digitale abonnees missen dus niets. Overigens zijn de app en alle artikelen kosteloos te lezen en te delen.

Download de app op je tablet nu via:

 

   

 

Awardwinning tabletmagazine

Opinieblad Forum viel in oktober 2014 internationaal in de prijzen. De crossmediale opzet van Forum werd bekroond met een Lovie Award (dé Europese internetprijzen). Ook de tablet-app van Forum veroverde een Lovie Award en werd zelfs vereerd met de PublieksLovie in de categorie News en Entertainment: Tablet

'Webby Award Honorees zetten de standaard voor innovatie en creativiteit op het internet.'

In april 2014 werd de Forum-app al vereerd met een Webby Award Honoree. Ook Reuters, CBS, CBC en News360 kregen dezelfde eervolle vermelding bij deze 'wereldwijde Oscars van het internet', waar de apps van The Financial Times, USA Today, Wired, The New York Times en BuzzFeed wel op de shortlist stonden voor een Webby. 'Honorees zetten de standaard voor innovatie en creativiteit op het internet', aldus David-Michel Davies, executive director van de Webby Awards. 'Het is een ongelooflijke prestatie om geselecteerd te worden tot de beste onder de 12.000 inzendingen die we dit jaar ontvingen.' VNO-NCW is trots om tussen deze indrukwekkende merken te staan met haar opinieblad.