Virtuele handelsmissie Italië met minister Sigrid Kaag

03 November 2020
Datum:
Dinsdag 03 November 2020
Tijd:
tot 4 november 2020
Kosten:
Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.

Bent u actief op het gebied van duurzame mode en textiel of watertechnologie? En wilt u zakendoen in Italië? Neem dan deel aan de virtuele handelsmissie op 3 en 4 november met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Het overkoepelende thema van deze missie is ‘circulaire economie’.

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende kansrijke sectoren:

  • Duurzame mode en textiel
  • Watertechnologie
    • afvalwaterzuivering;
    • hergebruik van water in de industriële sector, in de bebouwde omgeving en in duurzame landbouw.

Vrouwelijke ondernemers nodigen wij met nadruk uit om deel te nemen aan deze missie.

 

Aanmelden:

 

Kan tot en met dinsdag 13 oktober. Meld u aan voor de virtuele handelsmissie Italië. Na 13 oktober is deelname aan de georganiseerde matchmaking niet meer mogelijk.

 

Deelnemers kunnen ook zelf matchmakingafspraken inplannen, via het virtuele b2match-platform. Voor deelname aan deze zogenaamde ‘vrije matchmaking’ inclusief deelname aan de webinars kan men zich inschrijven tot en met vrijdag 23 oktober.

 

 

Kosten:

 

Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.

 

 

Contact:

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hermsen, jos.hermsen@rvo.nl of Bregje Korteweg, bregje.korteweg@rvo.nl, projectleiders handelsmissie Italië.

 

Meer informatie over deze missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren vindt u op onze website.

 

MEER INFORMATIE

 

AANMELDEN