Strategie ODB-event 2019: 'The next steps!'

29 Maart 2019
Datum:
Vrijdag 29 Maart 2019
Tijd:
13:00 tot 18:00 uur
Locatie:
Erasmus Universiteit Rotterdam, Erasmus Paviljoen
Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Over dit event

Op vrijdag 29 maart van 13:00 tot 18:00 uur komen tijdens het ODB event in Rotterdam, Douane en bedrijfsleven samen om over relevante douaneontwikkelingen van gedachte te wisselen. De discussie rond de Brexit heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk de samenwerking tussen de Douane en het bedrijfsleven is. Dat is winst voor iedereen die Trade Facilitation een warm hart toe draagt en die werkt aan de verdere professionalisering van het douane vak.

 

Daarnaast blijven we verder werken aan de toepassing van het nieuwe douanewetboek, aan een IT-infrastructuur die het delen van informatie vergemakkelijkt en dragen we bij aan het verder uitwerken van Europees Douanebeleid. Daarom richten we ons tijdens het ODB event 2019 op 'The next steps!'.

 

Meer informatie

Via deze link treft u nadere informatie aan over deelname, locatie, sprekers etc.

 

Het ODB-event is een activiteit van het Overleg Douane Bedrijfsleven (National Committee on Trade Facilitation), waarin de Nederlandse Douane samenwerkt in het kader EU buitengrensoverschrijdend goederenverkeer met overheidsorganisaties NVWA, ILT en relevante Ministeries en de koepelorganisaties TLN-Fenex, evofenedex, ACN, Deltalinqs, VNO-NCW-MKB Nederland, VNC, VNTO en de Mainports Schiphol en Rotterdam.