PrinsjesBelang

18 September 2017
Datum:
Maandag 18 September 2017
Tijd:
11.30-14.00 uur
Locatie:
Glazen Zaal
Prinsessegracht 26, 2514 AP Den Haag
Kosten:
gratis

Prinsjesbelang biedt een breed publiek de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen van het publicaffairsvak. Welke vraag zou je een publicaffairsprofessional willen stellen en wat is bijvoorbeeld het verschil tussen lobbyen voor een grote multinational en voor een overheidsinstelling? Ben je hier benieuwd naar? Wil je meer weten over public affairs en lobby? Kom dan naar Prinsjesbelang!

 

Tijdens een lunchbijeenkomst wordt een panel van publicaffairsprofessionals stevig aan de tand gevoeld door presentatrice en programmamaker Chazia Mourali. Daarnaast kun je speeddaten met de publicaffairsprofessionals of voor je eigen concrete casus je licht opsteken bij de 'Lobby Helpdesk'.

 

Prinsjesbelang start om 12.00 uur met de paneldiscussie. Vanaf 12.45 uur staat er een heerlijke lunch klaar en kun je met een broodje in de hand gaan speeddaten of aankloppen bij de Lobby Helpdesk.

 

Commissie PrinsjesBelang

Frans van Drimmelen (voorzitter, Dröge & van Drimmelen), Marcel Halma (AkzoNobel), Walter Annard (Rabobank), Sigrid Verweij (VNO-NCW), Mieke Ansems (Coca-Cola), Tatiana van Lier (Nationale Postcodeloterij) en Leonie Scholts (Dröge & van Drimmelen)

 

Aanmelden

Meld u hier aan voor PrinsjesBelang 2017.

 

Volg het PrinsjesBelang

Neem ook eens een kijkje op het Facebookevenement van PrinsjesBelang!

Lees meer over