Pre-meet handelsmissie naar Vietnam met minister-president Rutte en viering Vietnamees nieuwjaar

21 Februari 2019
Datum:
Donderdag 21 Februari 2019
Tijd:
15.30-18.00 uur
Locatie:
New Babylon Meeting Center
Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Kosten:
gratis

- Heb je je al aangemeld voor de handelsmissie met minister-president Rutte, VNO-NCW-voorzitter De Boer, minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en directeur-generaal Sonnema (Agro en Natuur) naar Vietnam van 7 tot en met 12 april of twijfel je hierover?

- Wil je meer horen over mogelijkheden in Vietnam of wil je gewoon netwerken met andere ondernemers die actief zijn in Vietnam?

Kom dan naar de "Pre-Meet Missie Vietnam" en de viering van het Vietnamees Nieuwjaar (Tết Nguyên Đán).
De bijeenkomst wordt georganiseerd door NLinBusiness, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), het Ministerie van Buitenlandse Zaken en the Netherlands Vietnam Chamber of Commerce (NVCC).

 

Vanuit Vietnam komt Pauline Eizema, hoofd van de economische afdeling van de Nederlandse ambassade te Hanoi, om te spreken over de kansen in Vietnam. Ondernemers zullen hun ervaringen over Vietnam en eerdere missies delen. Voor vragen over de missie zijn vertegenwoordigers van de RVO en het Ministerie van Buitenlandse Zaken aanwezig. Ook zijn er bestuursleden en medewerkers van de Nederlands-Vietnamese Kamer van Koophandel (NVCC) en NLinBusiness voor contacten, informatie of andere tips over zakendoen in Vietnam.

 

Programma

Het programma volgt na aanmelding.

 

Informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met Flin Veenstra
(flin@nlinbusiness.com / +31 6 22681678)

 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.
Er is beperkte capaciteit, graag aanmelden vóór maandag 18 februari.
Aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst geregistreerd. Als de bijeenkomst is volgeboekt, word je daarover geïnformeerd en op een wachtlijst geplaatst.