Jong Leiderschap: Inspirerende Business!

25 Juni 2019
Datum:
Dinsdag 25 Juni 2019
Tijd:
14.30 inloop, 15.00 begin, 17.15 netwerkborrel
Locatie:
de MalieToren
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag

Eén ding weten we zeker: voor het tijdig realiseren van de SDGs is naast innovatie vooral ook leiderschap nodig. Jongeren spelen hierin een sleutelrol voor de toekomst. Daarom organiseert Global Compact Netwerk Nederland, dat wordt gefaciliteerd door VNO-NCW, in samenwerking met zusterorganisatie PRME voor Businesschools, AIESEC en de Dutchtainables, een evenement om jong leiderschap op het gebied van duurzaamheid en de SDGs te benadrukken.

 

Global Compact Network Nederland organiseerde twee initiatieven, de SDG Pioneer Campagne en het Young Professionals Programma, om inspirerende en ambitieuze jongeren te mobiliseren voor het behalen van de SDGs. Dit staat deze middag centraal.

 

Tijdens het evenement zal Dylan McNeill, winnaar van de SDG Pioneer Campagne en werkzaam bij Philips, zijn verhaal vertellen over hoe hij impact maakt en zal er een interessant paneldebat en een interactieve activiteit plaatsvinden, geleid door Joost Hoebink. Het evenement zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

 

Programma

Gedetailleerde informatie is te vinden op de website van Global Compact Netwerk Nederland.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link