Het belang van standaardisatie voor het mkb

23 November 2021
Datum:
Tuesday 23 November 2021
Tijd:
13.00-17.00 uur
Locatie:
Bloom | House of Health
Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag

Graag nodigen MKB-Nederland en de Europese organisatie Small Business Standards (SBS) u uit voor een bijeenkomst over het belang van standaardisatie voor het mkb op dinsdagmiddag 23 november bij BLOOM (Koninginnegracht 28 te Den Haag)*.

 

De potentiële waarde van standaarden voor (kleine) bedrijven is onvoldoende belicht. Samen met SBS organiseert MKB-Nederland daarom dit seminar om met ondernemers in gesprek te gaan. Tijdens dit seminar zullen Fred Vasquez van de Metaalunie, Marc Ritter van de NEN en Luc Hendrickx van SBS en SMEUnited hun visie met ons delen. Ook zullen praktische ervaringen vanuit het mkb worden gedeeld over deelname aan standaardisatieprocessen.
 
Programma
13.00 inloop en lunch

13:30 start van het inhoudelijke programma met mogelijkheid tot het onderling delen van ervaringen en stellen van vragen.
16:30 borrel

 

Aanmelden

Graag ontvangen wij u op 23 november! Wees er snel bij want vol is vol.

 

Ter voorbereiding willen wij u nog wijzen op de (Engelstalige) SBS-brochure Why standards matter and how to get involved: a practical guide for SMEs

 

Small Business Standards is co-financed by the European Commission and EFTA

 

European CommissionEFTA

 


*De locatie is goed bereikbaar met het OV. Parkeren is - tegen betaling - mogelijk in de buurt of in de garage onder het Malieveld (op een kleine 10 minuten lopen).