Expo ANTAD & Alimentaria México

22 Juli 2020
Datum:
Woensdag 22 Juli 2020
Tijd:
22 juli, 9.00 tot en met 24 juli, 18.00
Locatie:
Expo Guadalajara
Doelgroep:
Agri & Food

NB: Deze expo zou oorspronkelijk 31 maart t/m 2 april plaatsvinden maar is vanwege het coronavirus uitgesteld naar 22 t/m 24 juli. Bron: websites NLinBusiness.com en Holland House Mexico

 

De expo ANTAD & Alimentaria is met ruim 37.000 bezoekers en 1.700 exposanten de belangrijkste beurs op het gebied van voeding in Mexico. In 2020 verzorgt het Holland House Mexico een Nederlands Paviljoen tijdens deze beurs.

De stabiele economie, het hoge consumptieniveau en de groeiende voedingsmiddelen industrie maken Mexico een uitstekende keuze voor onze mooie, Nederlandse producten. Nederland is daarnaast een gewaardeerde partner door de hoge kwaliteit van voeding en stabiliteit van de leveringen.

 

Door de groeiende middenklasse en de grote toeristenindustrie is de vraag naar Westerse producten en nicheproducten in de laatste jaren sterk toegenomen. Innovatie en smaak zijn key.

 

Ben je actief in Mexico of denk je erover om hier te gaan ondernemen en heeft deze sector jouw interesse? Mis dit evenement dan niet!
Er is op de beurs ook een Holland Paviljoen, waar een aantal Nederlandse food-bedrijven staan. Er is nog één plek beschikbaar op het paviljoen.

Weer er snel bij als je interesse hebt en neem contact op met Carin Verbree van Holland House Mexico.

 

Meer informatie
Website Holland House Mexico

 

Lees meer over