Economische missie Israël en Palestijnse Gebieden met minister Kaag

03 Februari 2020
Datum:
Maandag 03 Februari 2020
Tijd:
tot en met donderdag 6 februari 2020
Locatie:
Israël en de Palestijnse Gebieden

Wilt u zakendoen in Israël en/of de Palestijnse Gebieden, samenwerken met kennisinstellingen of heeft u al jaren een zakelijke relatie met lokale partners en blijft u graag met hen in contact? En heeft u in het bijzonder zakelijke ambities in Israël op het gebied van HTSM of circulaire innovaties, of in de Palestijnse Gebieden binnen de landbouw- of ICT-sector? Ga dan van 3 tot en met 6 februari mee met deze missie onder leiding van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

 

De zakelijk missieleider is Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW.

 

Voor wie

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven – van start-up tot grootbedrijf - en kennisinstellingen. Vrouwelijke ondernemers, kennisinstellingen en start-ups nodigen wij met nadruk uit om deel te nemen aan deze missie.

Het missieprogramma richt zich op de volgende kansrijke sectoren:

 

Israël

  • High Tech Systems and Materials (HTSM)
  • Circulaire toepassingen & innovaties

 

Palestijnse gebieden

  •  Agri & food
  •  ICT

 

Aanmelden:

Kan tot en met 15 december.

Wilt u gebruikmaken van de matchmaking, meld u dan uiterlijk 9 december aan.
Na aanmelding ontvangt u van ons een verzoek tot het invullen van de MVO-zelfscan.

 

Let op: de Nederlandse overheid ontmoedigt al jaren economische relaties met bedrijven in Israëlische nederzettingen in bezet gebied. De Nederlandse overheid verleent geen diensten aan Nederlandse bedrijven waar het gaat om activiteiten die zij ontplooien in of ten behoeve van Israëlische nederzettingen in bezet gebied. Tijdens de voorbereiding informeren wij deelnemers aan deze missie verder over dit ontmoedigingsbeleid.

 

Kosten:

Deelname aan de volledige missie waarbij u beide bestemmingen bezoekt kost € 950 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 475 per extra deelnemer.

 

Wilt u maar 1 van de 2 bestemmingen bezoeken, dan betaalt u € 475 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Iedere extra deelnemer betaalt ook € 475.

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden. Reis- & verblijfskosten en kosten voor eigen afspraken zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. 

 

Contact:

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Margriet Veenstra, projectleider missies
E: margriet.veenstra@rvo.nl

 

MEER INFORMATIE

 

AANMELDEN