Dertiende MENA Iftar Trade Dinner

29 Maart 2023
Datum:
Woensdag 29 Maart 2023
Tijd:
18.30-22.00 uur
Locatie:
Sociëteit De Witte
Plein 24, 2511 CS Den Haag
Kosten:
235 euro (excl. BTW) per couvert

Op 29 maart 2023 organiseert de Netherlands-Middle East and North Africa Business Council in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en onze samenwerkingspartners VNO-NCW en MKB-Nederland het dertiende Middle East and North Africa (MENA) Iftar Trade Dinner.

 

Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn alle Nederlandse ambassadeurs in de Arabische landen en alle Arabische ambassadeurs in Nederland ook voor dit diner uitgenodigd. Verder zullen vertegenwoordigers van de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken aanwezig zijn. Er zal tijdens deze avond uitgebreid gelegenheid worden geboden om met de aanwezigen te netwerken.

 

Het MENA Iftar Trade Dinner zal worden gehouden in de fraaie Sociëteit De Witte aan het Plein 24 te Den Haag. In voorgaande jaren was het MENA Trade Dinner hét netwerkevenement, met focus op de relaties tussen Nederland en de MENA-regio, van het jaar. Wij zullen binnenkort de keynotesprekers aankondigen.

 

Dit jaar wordt het diner georganiseerd tijdens Ramadan en daarom zullen wij een Iftar-diner aanbieden. Het programma begint met een welkomstreceptie om 18.30 uur, gevolgd door het Iftar-diner om 20.00 uur. We begrijpen dat dit een drukke tijd van het jaar is; derhalve beogen wij dat het evenement om uiterlijk 22.00 uur zal zijn afgerond.

 

Aanmelden per couvert
De prijs voor een couvert bedraagt € 235,- (excl. BTW). U kunt zich uitsluitend aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier en vragen u dit te retourneren via e-mail aan Marian Reijnen: reijnen@vnoncw-mkb.nl.

 

Aanmelden tafel voor 10 personen
Voor diegenen die gasten voor dit diner willen uitnodigen wordt de gelegenheid geboden een 'eigen' sponsortafel te reserveren à € 2.495, - (excl. BTW) voor 10 personen.
Op basis van onze ervaring van voorgaande jaren verwachten wij ook in 2023 een grote belangstelling en we geven u daarom in overweging zich snel voor deelname aan te melden. U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 24 maart 2023.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marian Reijnen, Director Netherlands - MENA Business Council: telefoonnummer +31 6 2209 0022 of e-mail reijnen@vnoncw-mkb.nl.

 

Dresscode: Tenue de Ville

 

Wij hopen u op 29 maart 2023 te mogen verwelkomen!

 

Salim Rabbani
Chairman
Netherlands - MENA Business Council