Activiteitenagenda
2311
Het Nederlandse Platform voor Biodiversiteit, Ecosystemen and Economie (BEE) organiseert de internationale conferentie 'Natural Capital. Let's talk business!' van 23 en 24 november. Steeds meer bedrijven en financiële organisaties bekommeren zich om verantwoord gebruik van onze natuurlijke bronnen. Dat zij de verantwoordelijkheid hiervoor nemen, heeft invloed op de manier waarop zij hun bedrijf leiden. Zij proberen bijvoorbeeld de voordelen van een groenere economie te benutten of zij willen gewoon bijdragen aan een duurzamere wereld.
2311
Op woensdag 23 november 2016 organiseren we weer een Broodje B lunchbijeenkomst in de Malietoren te Den Haag. Ditmaal in samenwerking met Global Compact Netwerk Nederland (GCNL) en de Sociaal-Economische Raad (SER).

2411
Het Nederlandse Platform voor Biodiversiteit, Ecosystemen and Economie (BEE) organiseert de internationale conferentie 'Natural Capital. Let's talk business!' Steeds meer bedrijven en financiële organisaties bekommeren zich om verantwoord gebruik van onze natuurlijke bronnen. Dat zij de verantwoordelijkheid hiervoor nemen, heeft invloed op de manier waarop zij hun bedrijf leiden. Zij proberen bijvoorbeeld de voordelen van een groenere economie te benutten of zij willen gewoon bijdragen aan een duurzamere wereld.

1312
Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen blijft een speerpunt voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De brancheverenigingen van de formulerende chemische industrie, waaronder de was- en reinigingsmiddelenindustrie, verffabrikanten en de rubber en kunststofindustrie, organiseren daarom in samenwerking met VNO-NCW en MKB-Nederland ook dit jaar de landelijke stoffendag.

1512
Op donderdag 15 december 2016 vindt de jaarlijkse Eindejaarsborrel van VNO-NCW en MKB-Nederland plaats.